Miért laggol a call of duty modern warfare 3?
gépigényem: processzor: intel 2 magos 3.0ghz
videókártya: nvidia getforce 9500GT
ram: DDR2 3gb
hangkártya: 5.1
Milyen grafikai beállításokon használod?
Vedd lejjebb a grafikát felbontást stb...
Ajánlom a www.gepigeny.hu oldalt ahol regisztrálsz és beírod a géped adatait és kiírja hogy hány %-ban futna meg azt is hogy mi nem jó a gépedben!
Csak ahhoz egy kicsit bővebben írd majd be az adatokat, ha nem tudod fejből, everest nevű programmal meg tudod nézni!
nekem is nvidiám van (9800gt). én nvidia vezérlőpultba szoktam babrálni a dolgokkal, sikeresen. amiket tehetsz:
3D beállítások menüpontba ott van hogy physX konfiguráció beállítása, ott eredetileg automatikus beállításokon van. azt rakd át cpu-ra.
ugyanitt a 3D beállításoknál a "Képbeállítások megadása előnézettel"-re kattints, ott kiad 3 lehetőséget. menj a legalsóra, a "Használja az én beállításaimat, a következőt hangsúlyozva:" ott a csuszkát húzd át teljesítményről minőségre.
valamint a 3D beállítások kezelésére kattints, ott pedig amit csak tudsz állíts át teljesítményre vagy nagy teljesítményre.
és ezektől a videókártyád élettartama nem is csökken.
remélem tudtam segíteni ;)
4. kommentelő: Eredeti
5. Köszönöm!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!