Miért áll le a GTA IV működése állandóan mikor játszom vele?
Letöltöttem a GTA IV-et. Crackeltem, patchet nem tettem fel rá, mert tudom, hogy attól csak tönkreteszem. Utána feltettem rá a magyarítást, és csináltam egy offline windows live accountot is. És mikor elindítom a játékot, mindig kiírja, hogy a GTA IV.exe működése leáll. Nem mindig ugyanakkor. Van hogy mikor elindítom és egyszerre, van, hogy amikor elkezdem a játékot akkor. Szóval mindig máskor. Azt megjegyzem, hogy Win 7 Home op-m van, de nem hiszem, hogy ez olyan hű de nagy problémát jelent. Sőt.
A gépem adatai: (ha ezekben lenne a hiba)
Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 2.27 GHz
4,00 GB (3,86 GB használható)
64 bites op rendszer
ATI Mobility Radeon HD 5470
És Sony VAIO-m van.
Nálam is ez a hiba van megy 1 darabig a játék utána lefagy... feket képernyő kilés és off...
6 magos gépem van és a legújabb játékok simán mennem rajta...
De ennek ellenére a gta 4 nem igazán mükszik...
magyarítást ne tegyétek fel mert nekem az véget nem volt jó a játék... :SS
Üzenem aki ezt irta :Vedd meg és kész!
Azért mert neked megvette apuci az i7-est proci és még futotta játékra ne legénykegy hogy mások vegyék meg mert valakinek néha kenyér nincs az asztalon te ostoba kuyta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!