Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop kezelőfelület nagyítás?

Photoshop kezelőfelület nagyítás?

Figyelt kérdés

Valaki meg tudná mondani ,hogy hogyan lehet csak az adobe photoshop cs5 kezelőfelületét átméretezni? 1920*1080as felbontáson van a monitor és a program iszonyat picike kezelőfelületet csinál. Minden más programban szép a DPI ,de itt baromira pici ezért gondolom ebben a progiban valami bibi.

Aki tud legyen szíves segíteni. A googlen néztem ,de nem volt megfelelő válasz:"(

2011. dec. 31. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 1920x1200-on használom és tökéletes. Küldj egy PrintScreen-es képet és akkor meglátjuk.
2011. dec. 31. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen kb lehetetlen dolgozni:S

2011. dec. 31. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez pedig jó. Nézz meg egy másik Adobe programot ott is ekkorák lesznek az ikonok.

Ha nem tudsz ekkorán dolgozni, akkor állítsd kisebbre a monitor felbontását.

(Én az 1920x1200-at 17"-on használom, Te gondolom 20" felett, nálam így még kisebb az ikonok, és gombok és nem okoz problémát, sőt ezért szeretem ezt a gépet.)

2011. dec. 31. 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:

igen 32" on vagyok szóval valamit a vga-n fogok állítani hátha összejön valahogy a dolog.

Azért köszönöm!

2011. dec. 31. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
32"-on? Ugye nem egy TV-n? :(
2011. dec. 31. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A nagy csendből ítélve mégis csak egy TV lesz... :D
2012. jan. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!