Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem seedel a bittorent?

Miért nem seedel a bittorent?

Figyelt kérdés

feltöltötem egy 2,6 mb fájt a bigtorrentre leellenörizték letöltötem a fájlt és nem seedel :S semmit nem csinál

ez miért van? és a sarokba a bittorenten egy narancssárga körbe egy felkiáltojeles háromszőgvan:S

2011. dec. 29. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs aki letölti nem is fogod seed-elni.

Csak azoknak tudsz seed-elni vagyis feltölteni akik letöltik a file-odat amit feltettél.

Várj!

2011. dec. 29. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Még valami:

Ha elkezd felfelé menni, valószínű átvált majd zöldre a a felkiáltójel.Amiatt ne aggódj.

2011. dec. 29. 12:34
 3/14 A kérdező kommentje:
de elv 18 letőltö van és 0 seeder ami nekem kéne hogy legyek:/
2011. dec. 29. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg mindent jól csináltál e.

Seed-er-nél 1et kellene írni.Azaz még nem indult el valamiért.

2011. dec. 29. 12:45
 5/14 A kérdező kommentje:
de miért? elfogadták a feltöltésem a bigtorrent vezetőség helyesnek izélte:/ és ökse tudják miért nem seedeli fel azt mondták töltsek le egy ingyenes torrentet és nézzem meg seedelie 400 mega lejött és 234 bitt feltöltésem van már leállitotam 1 órája megy és semmi:/
2011. dec. 29. 12:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Az oldalról próbáltad már letölteni a saját torrentedet?
2011. dec. 29. 12:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Leirtam ! és igen probáltam
2011. dec. 29. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Bocs...látom.

Be van neked állítva uTorrentben a file-ok letöltésének a helye és a kész fájlok áthelyezésének a helye??

2011. dec. 29. 13:16
 9/14 csacsi2 ***** válasza:

Nyiss portot!

Piros (narancs) ''!''

Ez esetben nem aktív a uTorrent által használt port. Ez akkor lehet, ha a tűzfal vagy a router blokkolja a kiválasztott portot.Nyiss portot!

A naplóban mit ír??? Mi a hiba? A napló sokmidenről informál ami szükséges a válaszokhoz!!!

Utorrent hibajeleantései.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__24..

Nyilak színei, letöltési csík, Piros?

2011. dec. 29. 13:30
 10/14 csacsi2 ***** válasza:
Előttemszóló nak igaza is lehet, ha rossz helyen vannak a torrent fájlok. A torrent mappát érdemes a gyökérkönyvtárba tenni pl I:\Torrentek Előfordulhatnak hibák ha mappában mappa van és abban van a letöltések helye. A másik, hogy a könyvtárnak nem szabad írásvédettnek legyen és ne legyen indexelt. (nekem a mappa tulajdonságainál a megosztás is ki van kapcsolva, azt úgy is a program végzi!
2011. dec. 29. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!