Gyorsított felvételt szeretnék Movie Player-rel feltenni. Hogyan?
Összekutyult, értelmezhetetlen kérdés. Megáll az eszem, hogy lehet kapkodva ennyi fogalmat megalkotni!
Először is: Nincs olyan lejátszó, hogy Movie Player
Fogalmazz pontosan, ha konkrét segitséget vársz.
-milyen op. rendszered van
-a Movie Player programot te csináltad? Ha nem honnan vetted?
-mi a végcélod tulajdonképpen
-milyen alapanyagból indultál ki és főleg logikai sorrendben mivel és mit csináltál vele?
Bocsi, részeg voltam :)
W. Movie Maker-rel megcsinálni és youtube-ra feltenni.
Nem értem, mert 5 percre jön ki a vége és akkor is nagyon nagy méretű. Most próbáltam VirtualDub-bal de belefagyott...
Irod, hogy: 40perces 720px480 normál felbontásu videot csináltál. Nem irtad, hogy ez milyen fájl? Próbáld meg egy az egyben ezt feltölteni a YouTube-ra, mert annak servere sok videofájl-t tud fogadni, amit flash videofájlokká konvertálás után tárol. Innen pedig szintén sok fájlformátumban tudod letölteni.
Ha sikerül, minden további gyorsitás meg tömörités meg ki tudja még micsoda, felesleges.
Ha a YouTube servere nem fogadja, no akkor kell a konvertálás egy olyan fájlba, amiit "szeret".
jó ötlet volt, kipróbáltam de nem működik. Az avi-ra azt írja, hogy "túl nagy fájl" (740Mb), a wmv-re meg azt, hogy "Sikertelen (nem sikerült a videofájl konvertálása)".
A Movie Maker még az mpg-vel sem tud mit kezdeni? nagyonjó...
Soka/többek között én is/ nagyon szeretik ezt a konvertálót, próbáld ki ezt is. Ha egyszer rájössz arra, hogy neked mi a jó saját számitógépes környezetedben, akkor nyert ügyed van. Én számtalan lehetőséget próbáltam ki, mindenből avi és wmv fájlokat állitok elő. Ebből áll a majdnem 1TB-os gyűjteményem és a Youtube-ra feltöltött 190db, némelyik 2,5órás videom.
A konvertálás sok türelmet, kitartást és időt igénylŐ feladat, mig a kellő eredményt eléred.
Hagyd tehát a fenébe a W.Movie Makert, az különben is a Microsoft Windows saját licence és csak wmv fájlt tud produkálni. Helyette használj univerzálisabbat, pl:
Format Factory ingyeneset.
Ezt a dec 5-i verziót is már 240.000-en letöltötték:
Itt is megtalálható:
Köszi!
Azzal kezdtem az egészet, márrégebb óta használom a progit,de csak most vettem észre, hogy minőségi beállításokat is el lehet végezni konvertálás előtt.
Tehát ezzel sikerült a 740Mb-os aviból 104Mb-ot csinálni úgy, hogy le lett butítva a felbontás a felére. A winfos-os videoszerkesztő marad, amíg a Sony Vegast nem tanulom meg rendesen.
Köszi mindenkinek, aki hozzászólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!