Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Movie Maker hiba!?

Nazguls kérdése:

Windows Movie Maker hiba!?

Figyelt kérdés

Igen tudom hogy inkább mást használjak de a gépem eléggé nem támogatja ezeket a Sony Vegas féléket.

Na mindegy az a probléma hogy a WMM-mel hiba nélkül megcsinálom a videókat és azt a WMM-ben meg is tudom nézni. Nos a hiba az hogy ha kirakta filmbe akkor egyszerűen nem lehet látni. Mármint a hangnak nincs semmi baja de a kép az valami iszonyat :S

Mindegy milyen videólejátszóval nyitom meg (WMC, VLC, DivX) a kép olyan mintha az egész egy nagy pixelhiba lenne. Minden lila pixelekből van.

Valamit én rontottam el vagy az nVidia GeForce 8600 nem támogatja.

(Itt a gépem leírása hátha ezzel van a baj)

CPU: Intel Celeron 4 Core 3.Ghz

Memória: 2,5 GB RAM

Videókártya: A fenti. Csak mellé hogy 512 MB.

Ui.: Az alaplap nemrég lett kicserélve mert egy hülye nővér miatt az alaplap hűtőrendszere ráolvadt a processzorra. Mázli hogy túlélte :)

2011. dec. 28. 12:16
 1/1 A kérdező kommentje:

Bocs nem Celeron hanem

Intel Pentium 4 (inside)

2011. dec. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!