Win 7 telepítés hiba!?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond, hogy nem tudom felrakni a windows 7 home premiumot. A gépen most az enterprise verzió van fenn, de ha lemezről próbálom felűlírni a motani OP-rendszert( mert felajánlja ezt az opciót is), mert kiírja, hogy nem egyezik a telepítési nyelv. A mostani rendszer miatt nem engedi boot menüből futtatni. Én egy bootoláskor futtatható HDD formázó programra gondoltam, de sehol se találok ilyet. Ha valaki tudna valami megoldást, köszönöm!2011. dec. 22. 16:56
1/8 anonim válasza:
"A mostani rendszer miatt nem engedi boot menüből futtatni"
Szerintem mindentől függetlenül kellene tudni bootolni, mindegy, hogy milyen oprendszer van a gépeden vagy üres. Bootolni akkor is tudni kell...
2/8 anonim válasza:
"bootoláskor futtatható HDD formázó programra"
A telepítőlemez pont ilyen...
3/8 A kérdező kommentje:
ne értsd félre. lemezről bebootoltam, és kiírta, hogy win 7 alól telepítsem, mert már van fent 1 rendszer.
2011. dec. 22. 17:07
4/8 anonim válasza:
Telepítőlemez be, aztán nyomj egy gombot a CD-ről való bootoláshoz és utána a rendszerösszetevők beolvasása után fel kéne ajánlania a partíció törlését, partícionálást vagy formázást. Ha mégsem, akkor ott az Acronis boot CD vagy a Hiren's bootCD. Ezek mindent tudnak...
5/8 anonim válasza:
Nem mindent szabad elhinni amit a telepitő mond!
de egyet igen
hűje vagyok? válasz igen:D
6/8 anonim válasza:
Ne hülyézd le egyből csak nem ért hozzá...
"hűje" - ékes példája annak, hogy passzírozzunk bele két orbitális hibát egy szóba... :))
7/8 anonim válasza:
A "hűje" az emberi hülyeség ékes példája.
Remélem, hogy ez egy, az általam fel nem ismert irónia ékes példája...
Amúgy, boot sorrend stimmel?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!