Net Framework telepítési hiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A net framework telepítésnél egy ilyen hibaüzenetet kapok." ".Minden verziónál ezt adja ki csak másképpen valaki segítsen nagyon fontos lenne a válaszokat előre is köszönöm.1-2 kép a hibáról:1. [link] 2. [link] a windows installert frissitettem már de akkor sem javult.valaki légyszives!2011. dec. 28. 00:42
21/24 A kérdező kommentje:
Nekem a most wanted nemmegy el windows 7 en xp-n pedig ment!elöször directx re hivatkozott mostmeg speed exe ibát észlet ezért leáll!erren nemtudsz valamit?
2011. dec. 29. 14:40
22/24 anonim válasza:
Milyen a vírusírtó? Esetleg jobbklikk a Speed.exe-re, Tulajdonságok, pipáld be a Kompatibilis módot, és szépen lassan próbáld végig a menüpontokat, lehet hogy valamelyikkel kompatibilis lesz. Ajánlom kezdeni a Windows 95-el. Mellesleg ajánlott feltenni néhány Visual C++ progit. Itt van néhány, ha lehet mindet tedd fel: [link]
ha 64 bites a Win-ed, akkor itt van egy 64-es verzió: [link]
23/24 A kérdező kommentje:
Köszi de egyik sem jo=(
2011. dec. 29. 19:04
24/24 anonim válasza:
Sajnálom de már nincs ötletem. Esetleg: driverek frissítése, VGA beállítások optimalizálása, Net.FrameWork lehető összes verziója. KB ennyi jut eszembe. Végső esetben letöltheted a Most Wanted-et, mert talán a játékkal van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!