Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Net Framework telepítési...

Net Framework telepítési hiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A net framework telepítésnél egy ilyen hibaüzenetet kapok." ".Minden verziónál ezt adja ki csak másképpen valaki segítsen nagyon fontos lenne a válaszokat előre is köszönöm.1-2 kép a hibáról:1. [link] 2. [link] a windows installert frissitettem már de akkor sem javult.valaki légyszives!
2011. dec. 28. 00:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De hol kell kivenni mert itt nincs semmi ilyen légyszives írd le mit nyissak meg hogyan csináljam.hálás lennék ha segitenél mert nagyon szeretném hogy működjön már!
2011. dec. 28. 10:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Figyelj: Bemész a Sajátgépbe. Előtted vannak a meghajtók. Felül vannak ezek a cuccok: Fálj Szerkesztés stb és ott van az hogy Eszközök. Rákattintasz és aztán a Mappa beállításai-ra kattintasz. A lesz 3 fül. A középső lesz a Nézet fül és ott kell kivenni a pipát az Egyszerű fájlmegosztás-ból.
2011. dec. 28. 10:50
 13/24 A kérdező kommentje:
megvan!remélem sikerül.majd írok!
2011. dec. 28. 10:54
 14/24 anonim ***** válasza:
Hadd ismételjem meg magam, a dolog VESZÉLYES, vagyis ÓVATOSAN!!!
2011. dec. 28. 10:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Rendben.demég mindíg nemjó!
2011. dec. 28. 11:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Más ötleted nincs?
2011. dec. 28. 11:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs. Azt hittem hogy a Win telepítése után az engedélyek átszálltak a System-re, ezért nem volt jogosultsága a FrameWork telepítőjének, de látom itt más a gond, valami nagyobb. Szerintem magával a rendszerrel van gond. Nem volt ezelőtt már rajta Net.FrameWork? Nem volt rosszul eltávolítva? Ajánlanám hogy tegyél fel minél több Microsoft Visual C++ verziót. Amennyit csak tudsz. Nekem 13 féle van rajta. Mindjárt linkelek egy progit ami magától felrak egy néhány verziót. [link] ezeket töltsd le és telepítsd. Remélem menni fog...
2011. dec. 28. 11:17
 18/24 csacsi2 ***** válasza:

Tedd újra az összes framework -öt. Töltsd le 1 - 3.5 ig!

.NET Framework cleanup tool -t szedd le majd futtasd ez levakarja remélhetőleg.

[link]

Majd tedd újra az öszeset! (nem tudom miért nincsenek jogaid...

Elvileg itt tudsz jogokat adni magadnak.

[link]

Alapértelmezett jogok visszaállítása:

töltsd le a FIXIT -et és futtasd:

[link]

Sok sikert!

2011. dec. 28. 11:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!egyiksem ment ezért ujratelpítettem a gépemet windows7 et raktam rá!és ezzzel tökéletes.köszönöm fáradozásaitokat!
2011. dec. 29. 09:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy nem sikerült... A Win7-en alapból rajta van a 2.0-ás verzió, ezért bármelyiket telepíted, engedni fogja. Én nemrég tettem fel, mert a BattleField 3-nak DX11 és Win7 kell, de hiába a fáradozás, nem ment. :-)
2011. dec. 29. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!