Ki lehet választani, hogy ne a C legyen az alapértelmezett meghajtóm?
a gépemen va C,D,E meghajtó
a C-n van a windows, de az tele van, úgy osztottam meg hogy pont akkora legyen amekkora a windowsnak kell + frissitések, de akármit telepítek mindent kérdés nélkül oda akar tenni, hogy állíthatnám ezt át? nem tudok telepíteni, mert megsem kérdezi mti szeretnék, csak megprobálja beleb9szni ez a sz9rt aztán kiirja, hogy nincs elég hely, ennyi, nem enged semmit csak kiirja és kilép mint aki jolvégezte dolgát...
egyébként, meg azt is világosan leírtam, hogy a C-n pont annyi hely van, hogy az op rendszer elférjen.
ezek után írtam, hogy a witcher a probléma, nos egy mai játékprogram alapból, 10-15 gigánál kezdődik, tehát ötletem sincs honnan feltételeztétek, hogy a C-ben van a játék...
akkor most ki a hülye? én vagy ti? ha már oltani akartok, akkor értelmezzétek a kérdést.
Te vagy, ne aggódj.
Ott rontottad el első körben, hogy csak annyi helyet hagytál a C-n, hogy felférjen az oprendszer ez a LEGNAGYOBB HIBA amit el lehet követni.
Miért is?
Hát lássuk, például azért mert a telepítők valamilyen tömörített formátumban tárolják az adatokat, amit a telepítéshez ki kell csomagolni. Ez a Temp mappá történik, ami tippelj, hogy helyileg hol van. Nahááát, pont ott, ahol az oprendszer. Vagyis, ha nincs elég hely, nem tudja magát kicsomagolni a C-re, hogy aztán betelepüljön a D-re.
(Jah és mielőtt azzal jönnél, hogy ez hülyeség, amikor egy akármilyen tömörített filet is megnyitsz, ugyan ezt csinálja. Majd a bezáráskor törli az ideiglenes kibontott tartalmat, ahogy a telepítők is.)
Ez van, te voltál a hülye végig...
(Amúgy erősen alálőttél a 16-al és mellesleg informatikus vagyok.)
Jah és mielőtt azzal jönnél, hogy miért nem ezzel kezdtük, azért nem, mert nem ez volt a kérdés.
A TELEPÍTŐ MINDIG megkérdezi, hogy hova pakoljon. A frissítés pedig azért nem, mert mi értelme úgy feltenni egy frissítést, hogy nincs ott az alap program?
Gondoltam ez evidens.
(Ha nem is egy "nyomi 13 éves lányka" vagy, attól még nem vagy sokkal értelmesebb. Egy vinyó particionálás (nem megosztás, az kicsit mást jelent) az 5 éves szomszéd Pistikének is megy, ha egyszer látta hogyan kell.)
Ja és ahogy a 13. barátunk leírta itt követted el a legnagyobb hibát:"egyébként, meg azt is világosan leírtam, hogy a C-n pont annyi hely van, hogy az op rendszer elférjen. " Na ezen már nehéz segíteni... De ha ilyen f@szä gyerek vagy, aki csukott szemmel particionál és formáz akkor mé' ekkorát csináltál? Akkor meg méretezd át a "C"-t, de ne kérdezd, hogyan mert én ezek után ehhez a kérdéshez két betűt nem vagyok hajlandó írni. Emberek szabadidejükben válaszolnak a sok beképzelt kioktató tizenéves ász gyerekeknek hobbiból és engem harminc feletti családapát kioktat egy ilyen kis gyökér...
Gratulálok...
gyerekek...
"például azért mert a telepítők valamilyen tömörített formátumban tárolják az adatokat, amit a telepítéshez ki kell csomagolni. Ez a Temp mappá történik, ami tippelj, hogy helyileg hol van"
ez volt a válasz a kérdésemre. köszönöm, emellett is szidott még fél oldalon keresztül... ezt nem tudtam, a kérdésem erre irányult, és így pár nap alatt a veszekedések között megtudtam ezt is... kösz
Az addig rendben van, csak ezzel a TEMP mappás infóval az ég világon semmire nem mész, mert a tömörített, letöltött cuccokat úgyis a "C"-n fogja kitömöríteni...
Amit igazán ebből használni tudnál az az, hogy válassz "C" helyett másikra telepítést illetve sose "pont akkora" partíciót csinálj az oprendszernek amit használ...
A többi csak érdekesség, mert nem tudsz vele mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!