Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megvan valakinek a Half-Life...

Megvan valakinek a Half-Life 2 Episode 3. rar password-ja?

Figyelt kérdés
Légyszi aki tudja segítsen. Elakadtam a letöltés után. Belépek a RAR-fájlba és kódot kér. Járt hozzá egy txt amiben volt egy link. Elvileg onnan letülthetem a kódot, ha átmegyek egy hülye procedúrán. Ezen az oldalon van de nem tudom letölteni. Valaki segítsen... [link]
2011. dec. 25. 23:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Ez már elég bosszantó. Letöltöttem egy 900 MB-os fájlt, elvileg az volt a HL2 EP3 játék, de kódot kért hozzá, ahhoz is járt egy link, azt írták keresgéljek, de hiába szedtem szét azt az oldalt, kód az nem volt. Aztán leszedtem ezt, és egyelőre kód nincs (remélem lesz), és az előbb fejezte be a Half-Life 3 Ultimate Edition-t, de ha kiderül hogy ez a Half-Life 2 összes része, ami nekem megvan, akkor letépem a fejem és focizni fogok vele. Legalább annyit mondjon valaki hogy a HL2 EP3 vagy a HL3-at kiadták már vagy még nem.
2011. dec. 25. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Azon kívül, hogy meg se jelent és pár éven belül nem is fog, maga a játék is több GB-ot foglalna.
2011. dec. 26. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Még csak anny infó sincs róla hogy lesz e vagy nem
2011. dec. 26. 00:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez az egész Fake... Köszi a válaszokat. Az utolsó amit letöltöttem, a HL3 16 GB-ot foglalt (mármint a telepítője). Na és mi volt benne? Biztos nem a HL3, inkább a HL összes része: Portal, HL2 all EP.,Team Fortress, meg jónéhány Mod... :-(
2011. dec. 26. 09:17
 5/10 anonim válasza:

a password még nincs meg!de az a hf 2 ep3 de a játék nem jelent megg!szoval az kamu!!jah és Csinálják a 3 rész!

by:Light

2012. jan. 13. 12:35
 6/10 A kérdező kommentje:

OK, köszi.

Ám az az 5 map az micsoda?

Mármint amit bele kellett tenni a HL2 EP2 mappájába és 5 pályával bővült a játék. Elvileg azok az EP3-ból vannak.

2012. jan. 13. 13:56
 7/10 nazguls ***** válasza:
Hülyeség. Vagy kreált map-ok vagy fake/vírus az egész
2012. febr. 1. 19:47
 8/10 nazguls ***** válasza:

Ja és ez egy .txt fájl (ha jól láttam) amit bárki készíthet.

Sztem te az Ultimate Edition szedtted le. Mármint egy olyan verzióját ami "Tartalmazza" az Ep3-at

2012. febr. 1. 19:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Leszedtem az egészet. A Portaltól az összes bónusz (online) verzióig az egészet. Az EP3 nem volt benne. Az 5 MAP egy oldalról volt. Olyan mint a DEMO. Hogy honnan azt nem tudom. A txt alatt mire gondoltál? Hogy lehet MAP-ot készíteni??? Mert az jó lenne... :)
2012. febr. 2. 11:41
 10/10 nazguls ***** válasza:

Hammer Editor

Source Developer Kit (SDK)

2013. aug. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!