Hammervore kérdése:
Tudtk cs1.6 -ra ingyenesen letölthető és működő ecc-t vagy valami olyan csalást amivel rögtön headsatot tudok adni valakinek és látom hogy hol van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 21:31
2/4 A kérdező kommentje:
nekem ez csak azért kéne mert sok a cheat-er és amikor ezek vannak fent akkor meg szeretném velük untatni a játékot annélkül én meg egy jó játékosnak számítok csak már meguntam ezeket a cheater-eket mert amikor ők vannak akkor nem tok normálisan jáccani
2011. dec. 21. 08:16
3/4 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérés/kérdés van már itt, csak azt tudom mondani, amit mindenki ott is:
Ne használj ilyet, ne alacsonyodj le az ő szintjükre. Ki kell dobni őket a szerverről és nem visszavárni.
+ Nem tudhatod mindig, hogy ki, mikor csal és bármikor lehetsz Te az a "barom" aki éppen csal és másik tisztán játszanak.
(Vágtak már ki engem szerverről, hogy "csalok", mert túl sokat öltem, holott nem használtam semmi ilyet, szimplán bénák voltak fent...)
4/4 A kérdező kommentje:
ez nállam is előfordult
azé vannak dolgok itt is
mongyuk én nem vok admin csak játékos
2011. dec. 22. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!