Megnéztem, és azt írja h a gépemen telepítve van az SP3, de ha szeretném feltelepíteni a japán írásjelek mutatását, akkor azt írja h telepítsem az SP3at. Akkor most mivan? >. <
ezt nem értem.
nekem sincs telepítve, sőt xp telepítőm sincs.
egyszerűen csak beokéztam mind 2 helyen, hogy japán és kész ennyi volt.
Pedig amikor a területi és nyelvi beállításoknál szerettem volna beállítani ott meg kérte a telepítő lemezt.
élből tartalmazza. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
vagy akkor én most mit állítottam át?
Office helyett meg ott a libre office! Ráadásul nem pakolja be magát a C: meghajtóra, meg egyebek. Amit átállítottál az neked már telepítve van és csak átállítottad. Ez nem mindenkinél van így, mint pl nálam is sok dolog más.
amit linkeltél az is írja " A program által használt betűkészleteket is telepíteni kell!".
A másik hogy pl a programok amik külföldiűl tudnak, kell a francnak, kiszórom az Arab nyelvet mert úgy sem használom és csak a helyet foglalja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!