Kaptam egy Mini DV (BD-MD0021) típusú mini kamerát, aminél alapból kínai vagy japán a nyelv. Hol tudom átállítani?
Figyelt kérdés
Most kaptam a kamerát ( [link] Volt hozzá telepítő CD, feltettem, és ez a kamera lejátszó program japán vagy kínai (nemtudom) nyelvű. Nem értek egyiken se, nem tudjátok hogy lehet átállítani ?2011. dec. 24. 23:43
1/5 anonim válasza:
Oldal NOT FOUND. Egyébként valami ázsiai áruházban vagy kinai piacon vetted? Nem csodálnám, ha kiderülne, kinai gagyi. Ne is próbáld telepíteni, lehet, hogy a telepitő CD-je tele van vírussal.
2/5 anonim válasza:
Magyarországon, magyar (kinai) webáruház sem árusíthat magyar nyelvű használati útmutató nélkül semmit. Fel lehet jelenteni őket a Fogyasztóvédelemnél.
Egyébként ez a Plüss Tigris a webkamerád?
4/5 anonim válasza:
én tudok magyarnyelvű használatit küldeni neked
5/5 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyen kamerát. Milyen a felvétel minősége?
Működik? Van benne mozgásérzékelő, azaz elindul a felvétel mozgásra? A hangot is felveszi?
És tényleg 5 cm hosszú?
Nagyon fontos lenne a válaszod. KÖszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!