Japán-Kínai zene és nem tudom a címét, valakit nem tudja?
Figyelt kérdés
tehát mint fent írtam japán vagy kínai nem tudom pontosan, és ilyen lolka-polka dolog van benne, hát ez most elég fura lesz de kb ilyen:
tárárárárá tiririri há rárárá hánánóóó xd
és ennyi az egész nem énekelnek benne semmi mást, de kellemes meg minden
2011. dec. 21. 23:03
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ de sajnos nem ez az :( amit én keresek az inkább ilyen nép-zene stílusú
2011. dec. 24. 13:48
3/5 anonim válasza:
esetleg hol hallottad?
mikor?
valamilyen oldalon vagy valaminek a op vagy endigje volt?
4/5 A kérdező kommentje:
már megtaláltam azóta, de köszönöm szépen a választ, és rájöttem, hogy nem is japán.. hanem finn..:s:D
http://www.youtube.com/watch?v=8ySEwZN78nc
erről van szó, bár én emlékszem egy másik videóra, ahol tényleg ázsiai nők éneklik, de végülis csak finn :)
2012. jan. 1. 14:01
5/5 anonim válasza:
te segg... istenem, hogy lenne már ez japán. kínai XDXD fogyatékos. am meg Loituma - Ievas Polka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!