Ezen a gépen elmegy a COD 4? (laptop lent még van)
Figyelt kérdés
Nem kérek kommenteket hogy minek laptop ha gamelni akarok légyszi csak a kérdésre válaszoljatok köszi
2011. dec. 23. 16:25
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
akkor elmegy vagy nem??
2011. dec. 23. 16:35
3/8 anonim válasza:
Olvasni tudsz? Írtam hogy ha lehúzod a grafikát eldöcög, de sokra nem számíts azzal az előző generációs belépő szintű VGA-val.
4/8 anonim válasza:
el fog futni! Talán, de nembiztos még a cod6 is!
Szerintem közepes- maxon menne a 4! SŐT tuti menne maxon!
5/8 anonim válasza:
Szerintem a CoD 4 maxon is megy , a CoD6 is megy de azon már a maximom kérdéses ,de a medium már biztos , a CoD8 meg minimum .
6/8 anonim válasza:
Ezt találtam a HD5470-ről:
Ez alapján a Modern Warfare 2 átlag 25 fps-sel megy mediumban, ami már nagyon határeset egy lövöldözős játéknál, de inkább már lassú, szóval inkább low-ban vagy low-medium között megy rajta normálisan.
A COD4 akkor kb menne mediumon is rendesen, de ettől többet ez a kártya nem tud.
7/8 anonim válasza:
én például HP laptopról gémelek vele :DD
8/8 anonim válasza:
HP laptop.. ez aztán jó bő információ.
Csak 2735472 féle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!