Szerintetek vegyem meg a Windows7-et, vagy érdemesebb megvárni a Windows8-at?
#5 bocsi, reggel volt még, és rosszul olvastam
de a win8 még béta verzióban sem jelent meg(még csak egy fejlesztői változat jelent meg), és amíg a végleges
változat meg nem jelenik, addig a hetest érdemese használni(kivéve ha nem tesztelni akarod, de akkor sem huzamosabb ideig)
üdvözlet
ms supporter vagyok, és a windows 8 átmeneti operációs rendszer, az igazi áttörés a win nt 11.2+ alapúak lesznek (win 10+). azokat már nem is biztos, h windowsnak fogják hívni. azoknak lehet csak ajánlani, akik managerek, és a látvány számít, vagy pc grafikusok, kompatibgilis progarmokkal.
Ma rendeltem meg a windows 7 prémiumot. ( nekünk mihamarabb kell valami normális, a win 8 at nem várhatjuk meg ). Remélem az asztali gépre feltudjuk telepíteni szakember segítsége nélkül, és nem csak a laptopokra jó ez az operációs rendszer. ( ez lenne az egyik kérdésem ) Mienk épp karácsony előtt feküdt ki. ( Ideiglenesen Xp - t minden gond nélkül feltelepítettük ).
Bocs hogy itt kérdezem, de nem akarok sokadik hasonlókat kérdezni.
Ha már újat kap, az elején el lehet úgy osztani hogy ahova a rendszer kerül, az ne 40 gigás, hanem pl " csak 30 gigás legyen " legyen ? Megváltoztatnám a mostani nagyságát. ( C : 40 és D : 106 gigásak az elején láttam így van elosztva ).
Képek és fontos dolgokat lementeném. Olyan jó lenne ha " szinte üres " gép lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!