Miért észlel a The Elder Scrolls IV-Oblivion mindig hibát, és miért alacsony az FPS alacsony grafikán, ha a gépem elég a játékhoz?
Betöltés után szokott az Oblivion.exe hibát észlelni, így hát kilép. Ha lerakom játék közben tálcára akkor is nagy eséllyel következő betöltés után hiba lesz (vagy még akkor, amikor felhozom tálcáról)
A szaggatásról annyit, hogy random időpontban egyszer csak leugrik az FPS-em és játszhatatlan lesz a játék, de ha mentek egyet és betöltöm a mentést, akkor általában megszűnik a szaggatás.
2 GB RAM-om van, 256 MB-s VGA-m és 2.2 GHZ-s 2 magos CPU-m
A játékban a távoli megjelenítések be vannak kapcsolva és HDR grafikai hatással játszok élsimítás nélkül.
Drivereket frisitsd fel vga directx
oblivionak is van patch ja
aztán lejeb vehetnél hdr t támogasa vga d egyáltalán? meg távoli objektum sokat ehet
.
mivel 2gb ram elég kevéske azal lesz a gond szerintem
az inditó menü beálitsa gépedhez obliviont hagyd ugy szerintem
default opcióval lehhet újra bealitani
aztán még kikakapcsolhatod szürés simitást ha ujra betené
VGA frissítve van DirectX 9-em van
a 2 GB RAM bőven elégnek kéne, hogy legyen
http://www.youtube.com/watch?v=Li10ZAqR_nc
itt egy videó, a gyereknek fullon nem is szaggat, pedig ugyanolyan gépje van, mint nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!