Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ALACSONY FPS-em, mi lehet a...

ALACSONY FPS-em, mi lehet a bajj? 10-16fps. Bencjmark probléma

Figyelt kérdés

Gépem:

proci:AMD Phenom II X4 970 3.5GHz AM3 + Cooler Master Hyper TX3 hűtő

ram:Geil Black Dragon KIT 2x2 GB - DDR3 (1333Mhz)

VGA:Sapphire Radeon HD6870 1GB 256bit DDR5 -GPU:900mhz/Memo:4200MHz -OpenGL:4.1 -PixerShader:5.0

alaplap:Gigabyte GA-MA78LMT-US2H

az ujj játékok eléggé akadnak és nem tudom mi az oka.

pl gta4-et nem engedte hogy maxra vigyem a grafikai beállitásokat, kb a feléig állitottam és ugy is akadt+lassan töltötte be a háttereket amikor hirtelen megfordulsz és a mögötted levő dolgok először homályossak és több másodpercet kell várni mire élesedik, de akkor sem lesz szép grafikája.battlefield 3nál is szintugy, annál meg be is akadt az autómentéseknél elég rendessen,

witcher 2- lassitott felvétel.

uj oprendszer és vga driver frisitéssel.

mi lehet a bajj?

Próbáltam Heaven Benchmarkot, meg mafia 2 beépitett benchmark-ot és 10-16FPS lett az eredmény amikor 30nak kéne lennie minimum.

2011. nov. 6. 17:35
 1/2 A kérdező kommentje:
benchmark3dnél 5.8 FPSel ment
2011. nov. 6. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt amolyan szívásnak hívják finoman, ugyanis az én tapasztalataim szerint:

-Soha sem szabad KIT-es memóriát venni, hiába mondják hogy "Jaj azok egymásra vannak hangolva...bénabéla stb." Pedig nem. Én, 2x2 gigabyte rammal sokkal többet hozok ki a gépből mint egy kittel.

-DX11-es VGA-t nem szabad 4 magos procival keverni (nekem az X4 965-öm nem vitte az 5970-et, ezért kellett X6 1090T) nem arról van szó hogy gyenge, hanem szimplán nem szeretik egymást, pedig még egy gyártótól is van a chipset

-Egy alaplapba nem szabad a leggyorsabb memóriát venni, mert ha a memória egy kicsit is túlpörög, azt az indítást cseszheted, újra kell indítanod a géped, és korlátozni a BIOS-ban a feszültséget neki, mert az alaplap meghülyül

Ezek tapasztalat alapján történtek meg a régi gépemmel, ezért is cseréltem le (többek között). Nem csesztetésképpen mondom, csak leírtam, hátha segít valamit, bár ezeket pénzbe kerül javítani. Próbálj meg egy töredezettség mentesítést és csinálj egy teljes Windows Doctor tisztítást (különálló program, nem a windows része alapból)

Ja és mégegy jótanács: mindíg várj az egyel újabbi VGA Driver-re, mert akkor a játékok patchei ahhoz igazodnak, és a régi driver menni fog, ez is tapasztalat!

2011. nov. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!