Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A FIFA 12-ben hogy tudok...

A FIFA 12-ben hogy tudok leigazolni játékosokat?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a menedzser módot, majd pedig később igazolni akartam. Kb 4-6 játékosnak tettem ajánlatot, később jött a levél, hogy a klub is és a játékos is elfogadta az ajánlatot. Kezdhetem a tárgyalást. És ennyi. Nem látom őket a csapat keretében, pedig elvileg le vannak igazolva. Segítséééég!! :(
2011. dec. 16. 13:08
 1/4 anonim válasza:
Aha, mert még utána amikor kapsz egy levelet, hogy a játékos is igent mondott, ott valahol a levél alján kell klikkelni és fizetést kell neki ajánlani, de ott lesz az is, hogy minimum mennyi kell neki. Legalább annyit adj.
2011. dec. 16. 13:23
 2/4 anonim válasza:
Most így nincs előttem a játék, de ha átigazolási szezon még tart, akkor az átigazolásoknál még meg tudod keresni azokat a játékosokat, akiket meg akartál venni, mert várólistádon vannak vagy valami ilyesmi és ott még tudsz nekik ajánlani fizetést.
2011. dec. 16. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezek megtörténtek. Mindegyik játékos elfogadta az ajánlatot és hamarosan érkeznek. De már lement az átigazolási időszak, sőt 2 bajnokit is játszottam, de nem jöttek. Mi van ilyenkor?
2011. dec. 16. 23:33
 4/4 anonim válasza:
Meg kell várni a következő átigazolási időszakot. Aztán minden levelet amit kapsz gondosan átolvasni. Amikor elfogadja az ajánlatot a játékos, akkor a llevél alján arra kell klikkelni, hogy szerződés ajánlata vagy vmi ilyesmi. Amig nem adsz neki fizetést, addig nem is fog jönni. Amikor azt írja, hogy a kövi meccsen már számithatsz rá, akkor már benne lesz a keretbe.
2011. dec. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!