Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol találok játékosokat...

Hol találok játékosokat akikkel tudnék játszani a FIFA 09-el?

Figyelt kérdés
Jó lenne vki akivel tudnám nyomni neten a fifa 09-et egymás ellen, hogy felmérjem a tudásomat.
2008. dec. 20. 16:27
 1/5 anonim válasza:
54%

Vannak neten weboldalak, ahol a hozzád hasonló FIFA kedvelők bajnokságokat vezetnek és játszanak egymás ellen online.

Régen én is játszottam még a 07-el.

2008. dec. 20. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs hogy eztmondom, de sztem gyakorolj a legnehezebb fokozaton, nemtudom milyen játékos vagy, de akik online játszanak azok nagyon profik (lásd: Counter Strike 1.6 Online, call of duty 2 onlie, stb...) nagyon keményen játszanak, nagyon , de nagyon.... azt ajánlom gyakorolj de sokat
2008. dec. 20. 19:18
 3/5 anonim válasza:

Így van. Akik online játszanak azok általában nagyon jók...

Akármennyit gyakorolhatsz a gép ellen a fifában a játékosok stílusa teljesen más, mint a gép stílusa.

Ahogy írtam én 07-en játszottam a neten is. Mikor belekezdtem az online játékba, akkor a gépet könnyedén vertem legnehezebb fokozaton is. Viszont a tapasztalt fifások engem elvertek. Majd egyre jobb lettem... Több bajnokságban is vezettem. Kis túlzással mondhatom, hogy az elitben voltam:D. Akik régen jobbak voltak azokat már gyakran simán vertem... Viszont a gép ellen ha játszottam ott teljesen más taktikát kellett választanom. A gép teljesen máshogy játszik, mint egy gondolkodó ember.

Próbáld ki az online játékot és majd belejössz. Sok sikert!

2008. dec. 20. 21:32
 4/5 anonim válasza:
Én szivesen játszom veled msn címem:bokinyo@hotmail.com
2009. febr. 15. 14:49
 5/5 anonim válasza:
helló! hogy kell amúgy neten játszani? csak eredetin lehet? bocsi h itt kérdezek csak úgy vettem észre akik itt vannak értenek a fifához :D
2010. dec. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!