Lord of The Rings: Battle for middle Earth szaggat, miért? Pedig elég erős gépem van.
Részletezve. Cimborámmal megbeszéltük, hogy most játszunk télen párszor hamachin keresztül, valami stratégiai játékokat. 1ik, örökzöld, amivel már sokat játszottunk, a fentebb említett játék!
A gépem egy 2 magos intel, E5300, 4 giga ddr2 800 mhz ram, meg 1 geforce gt240 videokártya.
Szóval nem a gép gyenge neki, régebben, az 1 magos p4eseken is jól futott, csak már nagy seregeknél szaggatott.
De most olyat csinál, hogy már a játék elejétől, mindegy milyen grafikai beállításban van, olyan 2 percenként, vagy sűrűbben kicsit, beszaggat, majdnem hogy megáll, ilyen 3 mp-re. Az egér ugyan úgy mozog, ahogy mozgatom, de a játék szinte megáll! És ezt tapasztalja cimborám is.. Na ez mitől lehet?
Még 1 kérdés, a grafikát nem birom felvenni 1080p-re, csak max 1600x1200ra! De volt olyan amikor csak 1024*768ra bírtam! Ez mitől függhet? Miért nincs ott az összes lehetőség?
Előre is köszi! a válaszokat!
Na a felbontásra már megvan a válasz!
De a szaggatásra, vagy is inkább az akadásra nincs. :/
Hát ehhez a játékhoz erős! Úgy is írtam...
Sokkal rosszabb gépen is játszottam már ezzel a gémmel, és nem csinálta ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!