Miért írja ki az excel minden első indításnál azt, hogy "Felkészülés a telepítésre? ", mikor már telepítve van az Office?
Első indítás alatt a bekapcsolás utáni állapotot értem. Minden további excel fájl megnyitása már gond nélkül megy.
Újratelepítés nem segített.
Az egész úgy néz ki, hogy miután "rájön" a gép, hogy már telepítve van az office, megnyitja az excel fájlt. De miért húzza ezzel az időt?
Ha nincs telepítve valamilyen összetevő, vagy úgy van beállítva hogy csak első induláskor vegye használatba, akkor ezt csinálja. Nem "rájön", hogy már telepítve van, hanem a gépen lévő rejtett telepítőjéből újra felépíti magát, és pótolja a hiányzó összetevőket.
Megoldható ez a dolog úgy, hogy a program telepítésekor bejelölöd a részletes összetevő-választóban, hogy minden a merevlemezen induljon, és nem első használatkor. Ezzel több helyet foglal a program, de nem várakoztat amikor egy olyan részét akarod használni, amit spórolásból vagy a telepítő alapbeállítása miatt kihagytál.
Na, újratettem. De nincs olyan, hogy összetevő-választó! Olyanok közül lehetett választani, hogy:
Szokásos telepítés (javasolt)
vagy választhattam az alábbiak közül:
Teljes telepítés
Minimális telepítés
Egyedi telepítés
Na, hol itt az összetevő-választó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!