MBS kérdése:
Az érdekelne van egy normális Cataclysm-es World of Warcraft (WOW) szerver. Aki tud irja le. Főleg az érdekel, hogy legyenek azért rajta illetve nembánnám ha nem 30x-os ráta lenne 2-10x rate lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 18:34
11/13 gyilokmen válasza:
bocs h nem fizetünk azért h játszhassunk egy játékkal nekem rengeteg eredeti dobozos játékom van de nem vagyok hajlandó töbszőr fizetni egy játékért h használhassam én megvettem a kiegészítőket tehát megvan eredetibe a wow de nem fogok többet kiadni erre a játékra szal marad a tört szerver ennyi
12/13 anonim válasza:
Hagyd abba az arcoskodást, me' letörlöm a' zInternetet, és akkor majd nem FOGOL tudni VÁRKRÁFTOZNI!
Menj el szépen krumplit sütni egy mekiben, OSZT akkor lesz pénzed RENDES VÁRKRÁFTRA.
13/13 anonim válasza:
[link] A Mai napon Április elsején bekerült PTR szerverre a Cataclysm (Publikus teszt Realm) ha jól megy minden tesztelés akkor Magyarország legnagyobb privát szervere átfog váltani előreláthatólag 3-4hét múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!