Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Assassin's Creed Revelations...

Assassin's Creed Revelations fel crackeltem de?

Figyelt kérdés
Fel crackeltem a játékot "skidrown" elindítom és el jutok odáig hogy ubisoftos részhez ahol azt írja írjam be a kódom és felhasználói nevem,innen hogy lehet tovább lépni,hasonló volt a call of dutynál is de ott tovább tudtam lépni.
2011. dec. 10. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
a felhasználónevet hagyd úgy ahogy van (asszem alapból SKiDROW vagy hasonló), jelszónak meg írj be bármit,de jegyezd meg,mert később csak azzal fogod tudni betölteni a mentéseidet. Utána klikk a nagy PLAY gombra,és ennyi.
2011. dec. 11. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megoldódott,igen skidrown áthúzgáltam pár dll-t és már az ubisoftos baromság be sem jön
2011. dec. 12. 10:55
 3/5 anonim válasza:

Hali!:)

NEkem is ez a bajom, tudnál segíteni, hogy pontosan miket is

"húzgáltál át"?:D

NAgyon megköszönném a segítségedet

2011. dec. 21. 08:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Nos a skidrow mappából le írom mit kell áthúzni a játék könyvtárába,és a fontos hogy a játékot nem szabad ékezetes betűkkel ellátot mapába telepíteni.

Szóval amiket áthúztam

- Orbit mappa

- Skidrow.dll

- ubiorbitapi_r2.dll

- ubiorbitapi_r2_loader.dll

Csak ezeket húztam át és működött

2011. dec. 22. 11:52
 5/5 anonim válasza:
Hali,én is skidrowos vagyok. de nekem a játék orosz. nem tod hol lehet megmásítani? Vagz ha nem honnan töltötted?
2012. febr. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!