A legenda vagyok c. filmhez készült játék, vagy van ahhoz hasonló játék?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 12:44
21/43 anonim válasza:
A katonás játékokat szereted vagy az űrlényes-szörnyeseket?
22/43 A kérdező kommentje:
is-is :D
2011. dec. 15. 18:50
23/43 A kérdező kommentje:
ink katonás :D (FPS)
2011. dec. 15. 18:51
24/43 anonim válasza:
Felteszek 3 kérdést, mindegyik esetben fegyverboltban dolgozol az akció alatt:
1. Földönkívüli űrhajó csapódik a földbe és kimászik belőle néhány rusnya idegen, elmenekül és bazisok lesz belőlük.
2. Elterjed egy járvány, amitől az emberek 96 %-a mutáns vagy zombivá válik.
3. Forradalom tör ki.
Mit teszel? Ismétlem fegyverboltban dolgozol és kitör a káosz.
25/43 A kérdező kommentje:
elbarikádozom magam és irtom őket mind a 3 esetben éjjel nappal :D
2011. dec. 15. 19:57
26/43 anonim válasza:
Na látod, ez GOND. Szerintem ez nem 100-ban normális, amennyiben teljes mértékben komolyan mondtad. Hülyeségnek hangzik, de szerintem menj el pszichológushoz. Senki nem fogja tudni, sőt írd azt hogy nem mensz el, csak tedd amit jónak látsz (mielőtt nagyobb baj lesz, ez KOMOLY, ne ijedj meg, de baj van)!.
27/43 A kérdező kommentje:
miabaj?
2011. dec. 16. 19:55
28/43 anonim válasza:
Hát hogy szeretsz gyilkolni. Ha csak virtuálisan is. Ez még nem baj, de elfajulhat. Az első dolgod a későbbiekben hogy először kipróbálsz egy stukkert. Tárgyakra lősz, sörösüvegekre, fűre-fára, majd élőlényre. A legrosszabb hogy élvezni fogod.
29/43 A kérdező kommentje:
Nem szeretek de ha úgyis zombik stb nekik már mindegy
2011. dec. 17. 11:29
30/43 anonim válasza:
Ha zombik lennének a szüleid, mit tennél? Nem kamuszöveg kell, hanem gondolj bele és komoly választ írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!