Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A legenda vagyok c. filmhez...

A legenda vagyok c. filmhez készült játék, vagy van ahhoz hasonló játék?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 12:44
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
XD uccsó 2 biglike XD
2011. dec. 13. 19:08
 12/43 anonim ***** válasza:
Bezony! SzétDurrrrannntanámmmm!
2011. dec. 13. 19:16
 13/43 A kérdező kommentje:
XD ezdebeteg XD
2011. dec. 14. 17:33
 14/43 anonim ***** válasza:
Annyira nem is beteg, sőt egy normális ember jobban felszerelkezne, nagyobb biztonságot készítene maga köré egy olyan esetben. Bár betegnek mondható, de én egy olyan esetben automata vezérelt lézer-szenzoros gépfegyvereket szereltem volna a ház oldalára, amik 180 fokban képesek mozogni, és mindenre lőnek ami mozog.
2011. dec. 14. 17:38
 15/43 anonim ***** válasza:
Ha a karaktert nézzük, neki nincs vesztenivalója az életén kívül, így elfért volna egy kicsit nagyobb biztonság. Te mit tennél ilyen helyzetben?
2011. dec. 14. 17:39
 16/43 A kérdező kommentje:
lespanolnék velük XD
2011. dec. 14. 21:02
 17/43 anonim ***** válasza:
Csak nehogy hátba támadjanak! Tudod ezek meg szokták enni a spanjaikat. Sok sikert! XD
2011. dec. 15. 09:51
 18/43 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha még mindig úgy gondolod hogy beteges, akkor elmondom a rendes verziót. A biztonságot tényleg megerősíteném, de nem fegyverekkel hanem védelemmel. Amikor csak lehet elkerülném a mészárlásaikat. A vírus ellenszerét pedig nagyobb erőfeszítéssel keresném, míg meg nem lelném. Elkezdeném gyógyítani őket, aztán Happy-End!!!
2011. dec. 15. 09:54
 19/43 anonim ***** válasza:
Bár elég sokat játszok videójátékokat, de nem vezetem le rajtuk a feszkót. Én ilyen poénos gyerek vagyok, a valóságban senkit nem ölnék meg, mert tudnám hogy az embertársam (már ami maradt belőle). Ha esetleg érdekel Katonai-gépfegyveren kívül még nem fogtam más stukkert a kezemben, amiket eddig kipróbáltam, azokat muszáj volt mert suliból vittek el minket Katonai-Napra és kötelességünk volt lőni (céltáblára), mert fel kellett mérniük a célzói tehetségünket. Te fogtál már fegyvert a kezedben? Mellesleg hogy odaírjam, utálom az emberölős játékokat, inkább a szörnyeket, idegeneket szeretem pusztítani. Egyébként egy olyan esetben amikor igazi fegyvert vesz egy igazán gyilkolómániás a kezébe, eléggé boldog lesz, esetleg kinyír valakit. Mikor én megfogtam a kibiztosított, megtöltött fegyvert, nem éreztem mást minta egy darab követ fogtam volna meg. Nem örültem neki hogy: fú, de jó, egy fegyver, vajon mit lőjek le? Ugyan olyan szar érzés volt mint egy darab követ megfogni. Talán egy Inter-Galaktikus lézerfegyvernek jobban örültem volna... XD
2011. dec. 15. 10:03
 20/43 A kérdező kommentje:
nem fogtam de szeretnék :D
2011. dec. 15. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!