Avi to DVD konvertálás probléma (folyt. Lent), segítene valaki?
Figyelt kérdés
egy 12 részből álló avi formátumú rajzfilmet szerettem volna kiírni dvdre. Nero expressel video dvd-vel próbáltam, de a végeredmény a konvertálás után nagyon rossz minőség lett.Akadozó és apró kockákkal lett tele. Miért van ez?Hogy tudnám jól megcsinálni?2011. dec. 4. 16:17
1/7 csapo1002 válasza:
A Nero-val át is tudod konvertálni dvd-be. Azon belül a Nero Visionnal. Az össze is fűzi a file-okat.
2/7 A kérdező kommentje:
És ott milyen minőség várható?
2011. dec. 4. 16:35
3/7 anonim válasza:
Nero, de adat formátumban írd ki, hacsak nem akarsz belőle menüs dvd-t csinálni, mert az avi meg a dvd más formátum.
4/7 anonim válasza:
Szarból ne akarj várat építeni!
Az egyszer már agyontömörített filmet, nem tudod minőségi dvd-vé alakítani.
5/7 anonim válasza:
Meg kéne nézni a felbontását a videóknak. GSpot, KmPlayer pl. Ezt húzza szét 720x576-ra plusz a konvertálás.
6/7 csapo1002 válasza:
A Nero Visionban le lehet tiltani a menüt. És lehet választani, hogy sztereoban, 2.1-ben esetleg 5.1-ben konvertála.
7/7 anonim válasza:
Én a ConvertXtoDVD-t használom erre a célra, de ha 12 részt kiírsz egy DVD-re, ott borzasztó minőségre és hibákra(nekem már előfordult a/v desync és tekerési problémák) számíts. 3-5 rész maximum, ha nem akarsz pixelhalmokat nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!