Egy barátnőm audio konvertálás után érdeklődött, én javasoltam neki a JetAudio nevezetű programot. De mi a probléma?
Adtam neki linket,letöltötte, felrakta.Waw formátumból Mp3-ra akar kommentálni, mondom smemiség az geész.Kiadom neki az utasításokat, de az ó jetaudiojának a kimeneti formátumában nincs MP3.Ez hogy lehet?
Egy idő után az adott linkről én is letöltöttem a programot(kiderült,hogy nekem régebbi volt), de nekem abban is van mp3 kimeneteli formátum.
Segítsetek kérlek!
Köszönöm a válaszokat.
Mp3 készítésére sok program képes. Ha nem pont JetAudio kell(ami nagyon jó prg), akkor próbálhatjátok: Néró-val, Ashampoo-val, AudioGrabber-rel is . Utóbbiról egy link [link]
(mp3-ban az > EAC < képes a legjobb minőségre...állítólag)
JetAudio 7.1.1 A Beállítások panelen, megkeresni a >Fájltársítás-t, megnyitni és a párbeszédpanelen >A Társított kiterjesztéseknél, az >MP3 elé a pipát betenni.
De erre a konvertálásra 1 sok, kisebb méretű progi is megteszi.
Igazán jó a jetSudio, bár nem hiszem, hogy a legtöbb, az alapba integrált vacak hangkártyák valaha is kihasználják annak lehetőségeit. Mellesleg nekem egy zenelejátszó ne legyen 25 mega, plusz ne küldözgessen infókat a gépemről.
Én jelenleg az AIMP2 mellett köteleztem el magam, ami 3 mega és hang konvertert is tartalmaz. A tesztek rávilágítottak arra, a lejátszás közben nem érezhető minőségi különbség. Csak divat, vagy erőszakosabb marketing szól a jetAudio mellett.
Akit érdekel az ingyenes AIMP2 az ide klikkeljen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!