Elmegy ezen a gépen a Skyrim maximum felbontáson?
Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU
E7500 @ 2.93Ghz
2.93 Ghz 3.25 GB RAM
Egy helyen azt olvastam hogy ez a Skyrim ajánlott gépigénye:
CPU: quad-core Intel/AMD
RAM: 4GB
VGA: DX9 video card with 1 GB
GTX 260/Radeon 4890 or highe
DX: DX9
Hang: DX compatible sound card
Persze nem biztos hogy ez a gépigénye.A videó kártyát nem tudom hol kell megnézni.
az a gond, hogy a HD4800 series egy gyűjtőfogalom.
ebbe a szériába tartozik 4830, 4850, és 4890.
a 4890 pont elég a maximum grafikához, haveromnak az van.
nekem 4850 van, az árnyékok lowon vannak, és a legtöbb cucc felbukkanásának a távolságát(nemtudom hogy kellene szakkifelyezéssel mondani) közepesre vettem. Ezen kívül maximumon van minden, az FXAA nincs bekapcsolva. 1280x720 felbontáson van nálam, mert máshogy elcsúszna a képernyő. Így van stabil 30-40képkocka/másodperc, az már nem akadozik. Igaz, nekem van hozzá 4giga ramom, és egy quad core 4magos 2,5ghz procim. a 4830as kariról nem tudok nyilatkozni.
egyébként szerintem közepes beállításokon tükör simán menne neked a játék, fel a fejjel, és kezdj bele gyorsan. Rohadt jó játék, én csak az elder scrolls sorozat darabjaival vagyok képes ennyit játszani. Más játéknál elég max heti 2x fél óra, ezzel meg csak ma játszottam 5 órát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!