Xxvackorxx kérdése:
The Elder Scrolls V: Skyrim nevü játékban, Consoleban hogy kell 0-ás gombot irni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 08:39
3/8 anonim válasza:
,,a numpadon van egy nullás gomb."
Hülye, mielőtt válaszolnál, próbáld ki a játékot. Tudnád, hogy consolban nincs numpad.
4/8 anonim válasza:
Na szóval a 0-val nyitod meg a consolt a játékba azt kell tenned hogy: kilépsz a Skyrimből, bekapcsolod a NumLockot, mindíg belegyen kapcsolva mielőtt elindítod a játékot, és a numpadon a consolba tudsz 0-t írni.
5/8 anonim válasza:
és akinek nincs numpadja??? amúgy, régen nekem működött az Ö gombbal, de mostmár valamiért nem:(
6/8 anonim válasza:
"Hülye, mielőtt válaszolnál, próbáld ki a játékot. Tudnád, hogy consolban nincs numpad."
Mér lennék hülye? -_-
Csak hogy tud én pc-re értettem, mivel azzal játszottam.
Te pedig egészbiztosan konzolon, amin egyértelmű hogy nincs numpad.
Talán jó lenne előbb gondolkodni, nem egyből leírni azt ami egyből az eszedbe jut!
7/8 anonim válasza:
nekem van egy rohadt bonyolult teknikám de biztos beválik: megnyomod az ö betüt :)
8/8 anonim válasza:
van olyan laptop amin nincs numpad és lehet azon is játszanak és ezért nem fognak venni billentyüzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!