Miért másol gyorsabban az X64-es Xp mint az X86-os?
A 64-es XP csak fél órát volt rajta, csak leellenőriztem a sebességet. 40-60 MB volt. Win7-el is kb ennyi. Most XP van rajta (32 bites) és ezzel 4-5 MB. SATA 2 csatolója van. A kábelt majd lecserélem, ám hiába néztem, nem leltem olyat a Bios-ban hogy AHCI. A netről kerestem Sata AHCI drivert, de csak Intelhez leltem. Ami nForce támogatással és AMD támogatással lett volna az nem ECS-hez hanem MSI alaplaphoz volt. :-(
Na nem baj, mert elég sok baj van most az XP-vel (mármint ezen verziójával). Ezért Felrakom majd a Windows 7 Ultimate 64Bit-et. Az multkor jó volt, csak az AMD Sempron 1.8 GHz-es proci volt kicsit kevés, és kicsit lassú volt, de működött. Az XP-ben az a jó hogy iszonyú gyors, pofon egyszerű és még sorolhatnám, persze mindenhez hozzá lehet szokni. Ám azért még elintézem a kábeles dolgot. Ha nem lesz jó, az se baj. Win7 alatt majd menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!