Valaki segtsen már!? Msn-nel kapcsolatos :SS
Figyelt kérdés
Már kivagyok!!!! Netbookom van és windows live messenger kéne rá de mindig valami gebasz van...már midnegyik változatát probáltam letölteni de midnig van valami hiba ..... már teljesen kész avgyok segitség mert nagyon kéne az msn :D amugy windows 7 starter van a gépemen...2011. nov. 23. 15:53
2/5 A kérdező kommentje:
Azt irja ki pl. h :Probléma merült fel a telepités során.A következő program nem lett telepitve: Windoes Live Suite
Rendszerhiba részletei
Kód:0x8000ffff
Leirás: Catastrophic failure
De ez csak 1 pl. másiknál meg mást ir ki attol függ h melyik fajtáját telepitem.
2011. nov. 23. 16:11
3/5 anonim válasza:
Hibakód: 0x8000ffff katasztrofalis hiba - Telepítéskor
A probléma orvoslásának lehetőségei:
A következő oldal meglátogatását ajánlom, ahol leszedheted a szükséges programot, majd ezzel feltelepítheted a kívánt MSN-t: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
na és itt mire menjek? légyci segits ehhez hülye vagyok :) <3
2011. nov. 23. 16:57
5/5 anonim válasza:
Segítek, írok privát üzenetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!