Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pendrive RAM - nak?

Pendrive RAM - nak?

Figyelt kérdés

Lehet win7-en a pendriveot ramként használni?

Nem a readboost v mire gondolok, az nem és ... sem.

Előre is köszi.

2011. nov. 23. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mert a pendrive és a RAM nem ugyanaz. Mindkettő memória de más a funkciója. De mindjárt valaki okosabban is elmagyarázza.
2011. nov. 23. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Az tény, hogy nem ugyanaz és hogy nincs közvetlen kapcsolat, de ezt a kapcsolatot oldja meg egy program, már ha létezik.

Remélem :-)

2011. nov. 23. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha lehetséges az a progi engem is érdekelne :) Meg visszanézek
2011. nov. 23. 15:57
 4/7 bp1985 ***** válasza:
Pendrive-t nem tudsz ramként használni. Gondolj bele, akkor ha így lenne, ki venne ramot? Nézz meg 4 gb ram árat, meg 4gb memória árat...
2011. nov. 23. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:

A RAM-hoz képest a pendrájv adatátviteli sebessége fóf@sz...

Szóval nem, nem megoldható.

G.

2011. nov. 23. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
És az usb-s vinyók? Ennyi erővel azokat is használhatnánk ramként...
2011. nov. 23. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

"Pendrive-t nem tudsz ramként használni. Gondolj bele, akkor ha így lenne, ki venne ramot? Nézz meg 4 gb ram árat, meg 4gb memória árat"

Ha a pendrive-ot használná RAM-ként az baromi lassú lenne...

De mondjuk nem értem, hogy miért akarsz pendrive-ot RAM-ként használni és ezt hogy oldod meg. Ugyanis ha az oprendszernek plusz RAM-ra van szüksége akkor automatikusan a vinyót használja erre a célra, lásd lapozófile... És ez még mindig jóval gyorsabb, mintha a pendrive-t használnád... Tehát nem értem az okát....

2011. nov. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!