Létezik MAGYAR Windows XP x64 bit-es rendszer?
Természetesen létezik, de egyrészt rég nem támogatott másrészt meg sok bajod lenne vele, hogy finoman fogalmazzak...
Win 7 -et ajánlok. igen jól működik. Persze csak ha nem kóklerek állítják be és nem valami szenny tört telepítőről telepíted.
"Természetesen létezik"
Na mutass egyet, ami hivatalos kiadás, vagyis nem házi kókálmány!
Honnét szüljek neked egy 64 bit es XP-t most?
De egyébként tessék.
Itt a szülinapja:
előbb guglizz aztán légy okos.
A kérdésre figyel! A kérdező magyar nyelvű 64-bites XP -t akar! Olyat keres!
Elárulom: nem fogsz találni!
Hivatalosan ezek a MUI csomagok érhetők el hozzá az angolon kívül: német, japán, francia, olasz, spanyol, kínai, koreai, svéd.
Kedves kérdező!
Én sem vagyok elégedett a win 7-tel (64-biteset használok gamer gépen), de állandóan csak a bajom van vele.
Szerintem az a probléma, hogy a windows és az összes hozzá eladható szoftver kizárólag csak a pénzről (a profitról) szól.
Állandóan el akarnak az embernek adni (valami újabb "szemetet"), amivel "elviekben optimalizálhatja, megjavíthatja" stb. az ember a konfigját.
Naponta "updatelhető" profitot akarnak a fejlesztők ÉS egyre kevesebb az összhang a műveik között (=egyre inkompatibilesebb lesz a rendszer gyakorlatilag).
Ennek oka a mohó pénzéhség, amire napról-napra kondicionálták magukat az ebben érdekelt emberek...
Ők ezt "fenntartható fejlődésnek" nevezik... (mert ők mindennek tudnak adni valami jól hangzó nevet / valójában a felhasználó mindig ugyanazt kapja).
Utolsó:
Boltban vetted legálisan a Windows 7 programot?
Utolsó:
Teljesen mind1 (am meg én ilyen kérdésre nem válaszolnék nyilvánosan a helyében)hogy tört -e vagy nem az a lényeg hogy egy FOS igaza van az előtted commentelőnek tényleg erről van szó ő eddig az egyetlen aki rendesen megbírta ezt fogalmazni.Ha legális ha nem ugyan olyan szar nekem már volt ,,nem bolti" és azt is ugyan úgy lehet frissíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!