Hogyan, mivel fogjak hozzá? VHS video kazettatartalmak DVD-re másolása.
RCA kábellal szerintem meg tudod oldani, a magnó RCA kimenetét, és a DVD íród bemenetét kell összekötnöd kábellal [link]
Elindítod a VHS magnón a lejátszást, az írón a felvételt, és valós időben fogja másolni. Ha írsz típusszámot az LG-ről, többet tudok segíteni.
Előre is köszönöm önzetlen segitségedet!
Elküldöm a DVD hátlapjának fotóját/A bekötések -vezetékek- most egy Panasonic plazmatv, egy Upc médiabox, egy LG DVD iró és egy Samsung házimozi kombinációban vannak/:
És ime a DVD műszaki jellemzői:
A hátlapfotót letölthetnéd és irhatnál rá jelzéseket, hogy mit és hová csatlakoztassak, ugy, hogy a tv képernyőjén egyben láthassam az anyagot.
De ha igy nem menne, akkor láthatás nélkül is jó lenne.
Az a tervem, hogy a DVD-ékről majd konvertálom videofájlokká és ujabb biztonsági mentés gyanánt külső adattárolóra is átmásolom/áthelyezem/.
DVD-ről már nagyon megy a konvertálás.
A küldött fotók alapján pontositanád melyik RCA kábel a jó, mert én a neten sokfajtát találtam, ime:
Az AV IN3 -ra kell csatlakoztatni az RCA kábelt:
Ide 3-as RCA kábel kell, a színjelöléseknél a sárga a videojel, a másik kettő az audio jobb és baloldala- ezt általában fehér és piros színnel szokták jelölni.
Ha elindítod a VHS-en a lejátszást, akkor már kiválaszthatod az LG menüjében az AV3-as bemenetforrást- ekkor látható lesz a tv-n is a VHS tartalma.
Köszi mindent, be fogok számolni a sikerről.
De ha már itt tartunk, van nekem egy "HP ProBook 4720s" laptopom is, W7 van rajta. Lehetne vele a VHS magnó analóg jelét digitalizálni közvetlenül videofájlba? A laptopon nem látok RCA bemeneteket. Persze nem probléma, ha nem megy, mert segitségeddel a másik ut teljesen világos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!