Mit jelent CD/DVD írásnál az hogy On The Fly másolása? -FONTOSS!
google: on the fly írás -> és megkapod ezt:
On the fly: Anélkül írja meg a kívánt adatokat, hogy először képfájlt készítene (ne használja ezt a funkciót alacsony teljesítményű gépeken). A képfájlok – más néven ISO-képek – a teljes CD tartalmát tartalmazó fájlok, amelyek így abban az állapotban írhatók CD-re, ahogy vannak.
Magyarul ha van két meghajtód, amivel az egyikben lévő lemezről írsz adatot egy másikra, akkor on the fly műveletnél nem a gépen hoz létre puffert, amit tovább másol az írandó lemezre, hanem egyből az olvasott adatot írja a gép az írandó lemezre. A kérdés gondolom arra utal az írásnál, hogy rákérdez a program, hogy on the fly-ként írod meg, vagy először felmásolod a lemezt a gépre, és majd azt írod ki. Nyilván ha nincs író és olvasó a gépben, nem tudsz on the fly írni.
köszönöm a válaszokat!
amúgy néztem google-ba csak én úgy írtam be,hogy "on the fly másolása" és így mást dobott ki!
amúgy két meghajtóm van (egy olvasó,egy író)és azért kérdeztem!
de amikor nem on the fly módba akarom átmásolni az egyik cd-ről a másikra akkor bejön egy olyan kép hogy "forrás cd/dvd olvasása". és amikor végigmegy a csík és rendesen beolvasta,kidobja az olvasóból a CD-t!Akkor úgy átmásolhatom ha a forrás cd/dvd olvasása után már kidobja a cd-t
bocsi utolsó mondatnál lemaradt a kérdőjel.
??
Amit felvázoltál, az a módszer, hogy a másolandó anyag bekerül a gépbe, és onnan írható ki egy másik lemezre. Ez az általánosan használt, biztonságosabb módszer.
Igen, ha végzett az eredeti beolvasásával, akkor már lehet kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!