Milyen jó videójátékot vegyek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ne legyen benne túl sok 18 fölötti tartalom ha lehet.És ha pl.rpg akkor legyen szabadjáték is benne és nagy térkép.2011. nov. 18. 16:00
2/11 anonim válasza:
Skyrimet mindenhol dícsérték tényleg, szóval jó vételnektűnik annak aki szereti a kategóriát.
Esetleg Heroes VI, szintén egész jó játékra sikeredett.
3/11 A kérdező kommentje:
a skyrim-ről néztem videókat tényleg jó játék csak az zavar hogy csak úgy lehet harcolni hogy a karakteredet nem látod és sokszor még ebben a nézetben fut.Lehet nézetet váltani?(ha nem is nagyon lehet a lényeg az hogy futás vagy harc közben lássam a karakteremet ne csak a fegyvereket)
2011. nov. 19. 08:57
4/11 anonim válasza:
Én még nem játszottam vele, de a Fallout enginjét használják és a szabadságfoka is kb olyan a játéknak, szóval szerintem van valami külső nézet, mert abban is volt.
5/11 A kérdező kommentje:
lehet hogy van külső nézet de ez a külső nézet harc közben is működik?
2011. nov. 19. 17:42
7/11 anonim válasza:
Assasins creed revelations bf3 mw3 vagy tartogasd a pénzed diablo3-ra
8/11 anonim válasza:
Bocs kérdező de ez a kérdés nevetséges.
Minek megvenni ha le is töltheted,de ha sok a pénzed akkor költekezz csak nyugodtan.
Egyébként pedig pest vagy a fifát tudnám ajánlani.
9/11 anonim válasza:
Így igaz már van egymillió ps3 játékom és a legújabbak is megvannak.Üzletben meg se lehet még venni de nekem már megvan.Tesóm épp most vitte ki az uncharted 3-at.
10/11 anonim válasza:
Gondolom ez karácsonyi ajándék lenne....így nézve meg gondolom ti is néznétek a anyu/apu benyögi hogy hát fiam, boldog karácsonyt, letölthetsz magadnak egy játékot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!