Hogy tudom a skypeot használni psp-n rá kell tölteni vagy mi? Egy kicsit tudatlan vagyok ebben az ügyben. Még nincs memory stickem most kaptam karácsonyra lehet hogy az a baj?
Kell hozzá net (wifi-s), és aztán belépsz és kész.
De csak 3000-hez van mikrofon, 2000-n vagy nem működik (de akkor minek rakták volna rá), vagy csak szöveget lehet írni.
Tessék, rendszergazdai oldalra csak le kell tölteni, regisztrálni, kell hozzá mikrofonos füles. Aztán próbahívás és kész. Ez a legújabb.
Előző:
Mivel nem lehet nagyobb betűvel, és félkövér, aláhúzott betűkkel írni, így nem tudok más megoldást, minthogy 10-15x bemásolom egymás után a következő szót:
psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n psp-n
Nem tudom hallottál-e már a psp-ről, ha nem, akkor nem tudom miért válaszoltál, nem csak valami elírás miatt került az oda.
mi az a wifi
A dobozra az van írva hogy PSP-2004 ez most 3000 vagy 2000?
Wifi>>>> Olyan kártya amivel 1 adott körzetben lopod a netet.
pl
van neked Upc Wifivel rátudsz csatlakozni
legtöbb telóban is ez van
"Wifi>>>> Olyan kártya amivel 1 adott körzetben lopod a netet. "
Végre egy precíz és érthető definíció,ezt megjegyzem. :D
22:12
Tippelj 3-at, de legyen inkább 4, mert akkor már biztos eltalálod...
Amúgy wifi az nem egy külön kártya, hanem bele van építve a gépbe, szóval nem kell venni külön
Ha bekapcsolom a wifit az kerül valamibe?
me mindig kiír valami CONNECT szót
ingyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!