Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mondanátok jó videószerkesztőket?

Mondanátok jó videószerkesztőket?

Figyelt kérdés

A Sony Vegas túl bonyolult még nekem, viszont a Windows Moovie Maker, Meg a Live már túl egyszerű, és többet szeretnék...

Valami olyan kéne amit könnyű kezelni és egészen jó kis videókat lehet vele csinálni! :)

Köszi!

2011. nov. 12. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Pinnacle Studio esetleg. Nem túl nehéz és vannak benne előre elkészített textek, effektek.
2011. nov. 12. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2011. nov. 12. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
azt a sz*rt felejtsd el Sony Vegas 10 sokkal jobb, vagy adobe premier cs 5
2011. nov. 12. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy jobb csak sajnos még nem nagyon értem a kezelését. :(

Néztem oktató videókat, de egyszerűen nem megy!

Pedig nagyon szeretek videókat csinálni Moovie Maker-rel csináltam egypárat ami a családnak nagyon tetszett, de szeretnék komolyabban foglalkozni vele!

2011. nov. 12. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

én is a 0-ról kezdtem 5 éve és most már Sony Vegas, after Effects és Premier-el is tudok profi szintan dolgozni (Afterrel még csak kezdő szinten de az is megy)

Kezd el, nézz sok totvideót, és csináld utána a dolgokat.

2011. nov. 12. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!