Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van annyi embernek...

Miért van annyi embernek XP-je amikor már 10 éves rendszer?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 13:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam egy szóval sem hogy nekem nincsen pénzem rá! :D Olvasni nem tanítottak meg az általános iskolában? :D Ezeket az indokokat hallom mindenfelé és szerintem van is benne nagy igazság :D
2011. nov. 5. 16:13
 22/39 A kérdező kommentje:
Pár perc alatt, hogy össze jött ez a sok válasz XD!!!
2011. nov. 5. 16:57
 23/39 Neménvagyokaz válasza:
P.O.C.Igazad van én lusta vagyok átszokni a win7-re hisz az XP is tökéletesen működik.
2011. nov. 5. 17:30
 24/39 P.O.C. ***** válasza:

Te tudtod. Viszont azt le merném fogadni hogy 2005 -ben, nem Windows 95 -öt használtál. :D

Pedig abba is működött minden sirályul, elvégre is a Microsoft legstabilabb MS-DOS alapú Windows -a volt. ;)

2011. nov. 5. 17:35
 25/39 anonim ***** válasza:
Mert nincs mindenkinek fölös 60.000 Ft-ja, ahhoz hogy megvegye a Windows 7-et, Linuxot meg azért nem telepítenek fel, mert sok alkalmazás, driver csak windowshoz van, melyek egy részét még a Wine se tud futtatni!
2011. nov. 12. 08:40
 26/39 P.O.C. ***** válasza:

"Mert nincs mindenkinek fölös 60.000 Ft-ja, ahhoz hogy megvegye a Windows 7-et."

Ne játsszad már a naivat légyszi!

10 Win7 felhasználóból jó egy egynek van legális rendszere Magyarországon. Másrészről ne essünk túlzásba azzal a 60 eFt -al se, egy Home Premium OEM -et már 24 eFt -tól be lehet szerezni.

A Linux meg kb egy fél programozót kíván meg, ha valaki idegbaj mentesen akarja használni. Így gondolom vágod, hogy ezt nem mindenkinek alternatíva.

2011. nov. 12. 09:07
 27/39 Heckler ***** válasza:
100%

"Mert nincs mindenkinek fölös 60.000 Ft-ja, ahhoz hogy megvegye a Windows 7-et."

Miért, akik az XP-t használják, azok megvették?

2011. nov. 12. 11:03
 28/39 anonim ***** válasza:
Én szeretem az xp-t kiprobáltam a vistat neis beszéljünk róla a windows 7 enterspier vagy mi elég jo de szerintem mindegyik egy nagy rakás szar!!!!Meg még a win 7 zabálja a gépedet szoval XP!!!!
2011. nov. 20. 09:48
 29/39 P.O.C. ***** válasza:
Használ inkább Windows 95 -öt, az még kevesebb erőforrással is beérni. ;)
2011. nov. 20. 12:22
 30/39 TomThunderbolt ***** válasza:

Látom hogy az emberek nagy része ,,SZ@RRÁ" Dicséri a kurv@ win 7 (bocsi most már kulturált leszek) De a Win 7 problémái :

-NAGYON Lasúú

-Sok a rendszerhiba

-Az internet elérés és ehhez tartózó konfigurálások nagyon nehezen működnek sőt egy részük nem létezik pedig nagyon fontos.

Igazából a win 7-nek 1 darab normálisan kialakított rendszere van az ,,Ultimate" gyors megbízható és megy rajta minden ami az XP-n is.

2011. nov. 21. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!