Windows 7ből melyiket ajánljátok ha csak egy sima gép van itthon nem kell nyomtató megosztás, otthoni hálózat stb?
Figyelt kérdés
Gondolom volt már ilyen kérdés de azért megkérdem én is :) Windows 7 verzió között van.e lényeges különbség? mondjuk ultimate lassabb.e mint a starter? Ahogy már említettem egy gép van nincs router, otthoni hálozat, nyomtató megosztás és stb. Szóval melyiket?2011. nov. 4. 22:00
11/12 _Jessy_ válasza:
Utána meg leírtam, hogy tévedtem. De ha mindenáron belém akarsz kötni, akkor elárulom: tévedtem még néhány helyen. Jó keresgélést! :D
12/12 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést... Win7 Ultimate 64bit-eset rakd fel... Ha tört akkor már miért ne legyen a legjobb?? Tök mindegy mid van és mid nincs, Win7 Ultimate a legtestreszabhatóbb... Gondolom XP-ből is a Professional-t használtad. Miért nem használtál WindowsXP Home Edition-t? Mert szar... Ennyi!
Röviden:
RAKD FEL A WINDOWS 7 ULTIMATE 64bit-ES VERZIÓJÁT!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!