Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7ből melyiket ajánlját...

Windows 7ből melyiket ajánljátok ha csak egy sima gép van itthon nem kell nyomtató megosztás, otthoni hálózat stb?

Figyelt kérdés
Gondolom volt már ilyen kérdés de azért megkérdem én is :) Windows 7 verzió között van.e lényeges különbség? mondjuk ultimate lassabb.e mint a starter? Ahogy már említettem egy gép van nincs router, otthoni hálozat, nyomtató megosztás és stb. Szóval melyiket?
2011. nov. 4. 22:00
1 2
 11/12 _Jessy_ ***** válasza:
Utána meg leírtam, hogy tévedtem. De ha mindenáron belém akarsz kötni, akkor elárulom: tévedtem még néhány helyen. Jó keresgélést! :D
2011. nov. 4. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye kérdést... Win7 Ultimate 64bit-eset rakd fel... Ha tört akkor már miért ne legyen a legjobb?? Tök mindegy mid van és mid nincs, Win7 Ultimate a legtestreszabhatóbb... Gondolom XP-ből is a Professional-t használtad. Miért nem használtál WindowsXP Home Edition-t? Mert szar... Ennyi!

Röviden:

RAKD FEL A WINDOWS 7 ULTIMATE 64bit-ES VERZIÓJÁT!!!!!!!!!!!!!

2011. nov. 4. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!