Magyar nyelvű Photoshop amit viszonylag könnyen lehet kezelni?
Légyszives küldjetek linket, vagy írjátok a le a nevét a programnak. Magyar nyelvű photoshop , és viszonylag könnyen kezelhető legyen..
Felpontozom a válaszolókat!
"vagy írjátok a le a nevét a programnak"
Miért, a Photoshop az micsoda, ha nem a neve a programnak?
Mi? Ezt nem értem. Van Photoshop, ami eredetileg angol, de van magyar fordítása is. Nem könnyű, csak akkor, ha már beletanul az ember. (és vannak régebbi, és újabb verziója is.) Viszont rengeteg tutorialt találsz róla a neten.
Van ingyenes program is, ami hasonló hozzá, a neve GIMP, és kevesebbet tud, de ingyenes. Szóval a GIMP-et tudom ajánlani, bár én Photoshop-ot használok, de nem magyarul :)
(második vagyok)
Szívesen, még azt tudom mondani, ha beletanulsz a gimpbe, akkor könnyű lesz a Photoshoppot kezelni. De egyébként én is sokat kipróbáltam, pl. a Photoscapet is, de ahhoz képest óriási ugrás a gimp is. Ha valamit nem értessz, nézz tutorial oldalakat, esetleg youtube-n is találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!