Van olyan program, amivel telefont tudok lekövetni, hogy hol van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 22:06
1/4 anonim válasza:
Van, és ha rendőr vagy bm-es vagy, akkor használhatod is :) A vodafone próbálkozott valami hasonlóval pár éve, de szerintem nem lett belőle semmi. Ha viszont a saját ellopott telefonodat akarod megtalálni, és okos a készülék, vannak rá alkalmazások, de persze ezeket akkor kell telepíteni és beállítani, amikor még nálad van, utólag nem megoldható. Ilyen esetben viszont a rendőrség elméletileg háromszögeléssel is meg tudja találni az imei száma alapján, de nem szokásuk foglalkozni vele.
2/4 anonim válasza:
ha androidos akkor be tudod állítani rajta hogy "gps tesója" legyen a tiednek...de akkor is csak akkor látod ha be van kapcswolva a gps-e...
3/4 anonim válasza:
tessék,telszám alapján rákeres a készülékre.
4/4 anonim válasza:
Androidon magam is többféle biztonsági megoldást használok. A legtöbb telefon alapból is tudja már, hogy ha idegen sim kerül bele, akkor egy előre beállított számra sms-t küld, az így kapott számmal lehet a rendőrségre menni. Van olyan, ami a gps koordinátáit küldi el, akár bizonyos időközönként többször is, illetve sima elveszésre jó az, ami ha kap egy kódot sms-ben, kilép akár a repülőgép üzemmúdbúól is és maximális hangerővel riasztani kezd. Gondolom a többi oprendszerre is van hasonló alkalmazás, a probléma az, hogy egy szakképzett "becsületes megtaláló" sim nélkül és gyári resettel kezdi újdonsült telefonja használatbavételét, lehetőleg pincében. A rendőrséggel viszont lehet, hogy másnak jobbak a tapasztalatai, de én sajnos azt láttam, hogy ha nincs kirakva minimum swarovski kövekkel és nem ér gombonként 50 ezret, nem keresik meg, egy új iphone-ért max jegyzőkönyvet vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!