Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meg lehet valahonnan szerezi...

Meg lehet valahonnan szerezi aszt a sakk programot amelyik legyőszte Gerri Kamovics Kasparov-ot?

Figyelt kérdés

Lehet elírtam a nevét de szerintem lehet tudni hogy kiről van szó

és gondolom hogy a netről nem lehet letölteni, hanem ha max, meg lehet szerezni akkor pénzért, de mennyiért? eggyátalán meg lehet szerezni bármilyen módon?

Ha nem akkor mondjon már valaki egy nagyon kemény sakk programot légyszi felülem lehet pénzes is xD köszi

2011. nov. 1. 21:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jó én is a Deep_Fritz_12 ről beszélek, sőt küldöm is a linket hogy honnan lehet INGYEN letölteni

[link]

a lap alján egy piros keretben ott van hogy " Deep Fritz 12 download"

innen teljesen ingyen le lehet tölteni

2011. nov. 2. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:

"It also allows you to try out the program before you actually purchase it."

Majdnem ugyanaz... Egyébként akkor nem tudom, nem szoktam sakkozni. Talán gyenge a géped. Milyen processzorod van?

2011. nov. 2. 12:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Intel(R) Celeron(R) CPU 900 @ 2.20GHz 2.19 GHz
2011. nov. 2. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Jaaa... így érthető, hogy elvered a gépet.

1) ez a processzor 1 szál futtatására képes, tehát nincs értelme a deep fritz-nek.

2) ezen az egy szálon is harmatgyenge. De tényleg... ez már akkor is belépő szint volt, amikor kiadták (2,5 éve).

Cseréld le, ha erős ellenfelet akarsz. Nem tudom pontosan milyen teljesítményre képes, de biztos vagyok benne, hogy egy mai középkategóriás CPU (30-40e körül) legalább(!) 6-8x gyorsabb.

2011. nov. 2. 13:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez egy 160.000 Ft-os laptop legalább is én annyiért vettem
2011. nov. 2. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de a tényeken nem változtat.
2011. nov. 2. 21:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Ennyit érnek a laptopok....
2011. nov. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!