Spore magyarítást le tudnám valahonnan tölteni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van, de nem találom sehol sem. Nagyon meg köszönném, ha tudnátok nekem linkelni, vagy szerezni.2011. okt. 22. 18:46
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, erről.
2011. okt. 23. 13:39
4/8 anonim válasza:
A telepítéskor alapból ki lehet választani a Magyar nyelvet és akkor a játék is magyar lesz :D
5/8 Láng Krisztián válasza:
Létszi valaki nekem is segitene? beállitottam a hungarian-t utána a cracket betettem de nem magyar:(
6/8 harcosfiu10 válasza:
A játék mappáljában alapból van magyar nzelv még ha letöltöd is.
Mivel nyelvet nem tudsz cserélni a játékban ezt teszed:
Be mészz az ElectronicArts SPORE mapába ott pedig a Data mappába.Azon belül kiválasztod a Localt és a hu-hu ból kimásolsz minden fájlt (CTRL+C).Megkeresed az Angol szövegek mappályát és bemásolod (CTRL+V)Azok a mappák:
en-gb,en-us.Mindkettöhöz mind 3 filet és kész.
A játék már magyar is.
7/8 anonim válasza:
A jó ku*va anyátokat amit írtok nincs benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Azért nincs benne neked, mert olyan helyről töltötted le ahol a magyar nyelvet kiszedték. (Pl:Csak orosz meg angol van)
Azért nem kell az anyjukat szidni, mert egy hülye, paraszt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!