Miért van az h MSN-en a jobbalsó sarokban jelez h vki belejentkezett de mire megnézném vagy írnék neki már nincs fent. Ilyen gyorsan nem lehet kijelentkezni, vagy igen?
Egyszerű..
VÍRUS!!!!!!!!tegyél fel egy msn vírus irtót!!
itt egy link: [link]
Töltsd le, és futtasd le, és nem lesz ilyen...
am ha neked van vírusod, akkor te is küldözgetsz a partnereidnek üzit, úgy hogy te nem is tudsz róla, angol szövegeket, meg linkeket küldesz, vagy is nem te, hanem a vírus, ami az msn-edbe épült be...
Így van, ahhoz külön kell vírus irtó..
Mind1 milyen msn-ed van..
végigfuttatod, és kiszedi belőle..jó hogy ha havonta 1x 2x lefuttatod,és szólj annak a partnerednek is akitől kapod az üziket, ő is tegye fel ezt a programot,mert az ő msn-ébe is beépült ez a fránya vírus..
De az nem azt jelenti hogy nem..
am én nem mondtam hogy nálad van a vírus, sőt, inkább annál van akitől kapod ezeket az üziket..csak jó hogy ha neked is fent van ez az irtó,mert némelyik üzi, amit kapsz, tönkreteszi a gépedet, mert bejut a sistem32 mappába, és akkor K.O!!
Szóval mond a partnereidnek hogy méltóztassanak feltenni vírus irtót..:)
Valószínüleg nem te vagy fertőzött,hanem ők.Az is lehet,hogy nem a gépjük,hanem a felhasználói fiókjuk vírusos a microsoft szerverén.
Nem tudom,milyen vírusirtód van,de a legtöbb véd az msn vírusoktól is.Nem biztos,hogy kell egy külön msn-es vírusirtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!