Mi a jó a "Minecraft" játékban?
Láttam, hogy olyan sok ember nagyon oda van ezért a játékért. Hát megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem értem, olyannyira rossz grafikája van meg annyira pixeles a kép, hogy már zavarja a szememet.
Nem mondom, hogy csak olyan játékot lehet élvezni aminek jó a grafikája, de ezt a játékot én még jó grafikával sem tudnám élvezni.. és mégis?
Aki játszik ezzel a játékkal, az eltudná mondani, hogy mégis mi olyan eszméletlen jó benne?
Pontosan ezt ecseteljük.
Egyébként meg gigalol, mert ezt a kérdést 4 éve írták ki, és még mindig jönnek rá válaszok szép számmal.
Mi is a bajotok a Minecraft-al? A grafika? Most komolyan?
Tudjátok,ezt a játékot ilyennek tervezték,és hiszitek vagy sem,nem csak 9 éves vagy hülye gyerekek játszanak ezzel. Igen is arra hozták létre,hogy szabad legyél,csináld amit akarsz. Itt legalább nem az van,hogy: Most ez a feladat,ezt kell megtenni,vagy nem jutsz tovább.
A játékban konkrétan rád van bízva mit és hogyan akarsz,milyen sorrendben,mikor,és senki se vág bele. De ha lenne kreativitásotok,tudnátok,hogy kockákból is lehet értelmeset létrehozni. Nézz nyugodtan képet,Google a barátod. Ezek után mit hoznál fel érvnek,hogy sz*r?
*Előző válaszoló*
Ja,és azzal nincs baj,hogy nem szeretitek,de azért szidni egy játékot elég birkaság..
Na meg,ha azt hiszitek olyan “gazdagok” a videósok a Minecraft miatt,hát el kell mondanom,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!