Láttam, hogy olyan sok ember nagyon oda van ezért a játékért. Hát megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem értem, olyannyira rossz grafikája van meg annyira pixeles a kép, hogy már zavarja a szememet.
Nem mondom, hogy csak olyan játékot lehet élvezni aminek jó a grafikája, de ezt a játékot én még jó grafikával sem tudnám élvezni.. és mégis?
Aki játszik ezzel a játékkal, az eltudná mondani, hogy mégis mi olyan eszméletlen jó benne?
Sokan szeretik de szerintem nem jó.Megvenni pláne nem éri meg.Ha nem vagy függő akkor rá fogsz unni.Kimerítesz minden lehetőséget és ráuntál.Ráadásul ronda és mégis falja a gépet.Mire fel ez a nagy gépigény?Lehet,hogy a mostani játékok csihi-puhi szemét darabok de még mindig jobb a GTA mint a Minecraft.A GTA IV 2 giga rammal simán fut ez meg szaggat.Nekem az a véleményem, hogy mindenki azzal játszik amivel szeret.
2013. ápr. 1. 16:44
42/94 norbee18 válasza:
ezekkel a negatív emberekkel az a baj h néznek 1 videót vagy tudom is én képet vagy akármit és leszólják h "mi ez a szar"
mer nincs megáldva mondjuk egy BF-es grafikával
aki aztmondja h "sz*r" annak a 90% kisem próbálta
én is így voltam az elején h mi ez a f*s stb de kipróbáltam és ott tudott tartani a gép elött
mielött jöttök a korommal 22 vagyok nem tizen éves
szal próbáljátok csak ki aki itt lehurrogja és textúra csomagokkal nem pixeles
ui.: single elég unalmas egyedül ha tehetitek multyban próbáljátok ki :)
2013. ápr. 20. 14:09
43/94 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem kinézet alapján kellene következtetni. A grafika pedig direkt ilyen, csak utána kéne nézni a játéknak. Én már lassan 3 éve játszom vele, meg is vettem eredetiben. Nem lehet elmondani mi jó benne. Egyszerűen csak van egy varázsa ami a legtöbb játéknak nincs! Mielőtt még valaki beszólna.. nem tizenéves vagyok. Szép napot!
2013. jún. 1. 15:05
44/94 anonim válasza:
Bevallom őszintén hogy először én is ki voltam akadva ettől a játéktól.(láttam videókat,meg sokszor meséltek róla)De mikor elkezdtem játszani vele akkor egy leírhatatlan varázslatos erő fogott el,amit a mai napig sem értek hogy miért és hogyan,de ez lett az egyik kedvenc játékom!És most aki azt hiszi erről a játékról hogy sz@r megy dedós az nagyon téved....rengeteg felnőtt játszik vele,és bármilyen hihetetlen de érett felnőtt emberek programozták/csinálták!Persze ez ízlés kérdése,vannak akiket nem ejt rabul....(16/F)
2013. jún. 7. 15:25
45/94 anonim válasza:
U.I.:én is csatlakozom az előttem írókhoz és bizony én is 3 éve játszom vele :D
2013. jún. 7. 15:29
46/94 anonim válasza:
Hát én már szinte 1 éve játszok rajta és megtetszet mert Bármit lehet benne csinálni Hülyéskedni Házat épiteni bányászni farmot kreálni fátvágni BÁRMIT!!
2013. jún. 18. 10:41
47/94 anonim válasza:
És Én már játszottam cod 2-8 ig de untam öket és a Minecraft al játszok és nem unom meg! csak akkor ha creative ban vagyok de nem értem ezek a minecrsft urálok miért nem szeretik -_-
2013. júl. 10. 21:22
48/94 anonim válasza:
Na akkor érthetően megmagyarázom ezt a Minecraft-ot
A Játék célja:Túlélés
Mit lehet benne csinálni?:BÁRMIT!!! csinálhatsz csapdákat robbantgathatsz ölhetsz építhetsz BÁRMIT!!
Grafikája:Nem értem hogy a ember miért pont Elsőnek a grafikát fújja le? Ezek Ink BF eznek COD oznak GTA stb de a játékban nem a grafikát kell nézni.Hanem a JÁTÉKÉLMÉNYT!
Mióta kijött az 1.6-os patch azóta több élmény került be!
Jöttek Lovak a játékba.És ez több élményt hozz a játékba.
Akik meg a minecraft-ot le szarják tévednek a legjobb játé a világon szerintem ezek hozzá szoktak a BF hez Cod hoz meg stb de azért nem kell szarozni egy játékot szar grafika miatt... nem azt kell nézni hanem a Játékélmény-t
ÉS ezek még 5-percet se játszottak vele ha még most se értitek mi jó van a játékban azt sajnálom.
2013. júl. 10. 21:38
49/94 sz levi válasza:
Én ha elkezdek játszani utánna már fel sem tűnik hogy kockákbol áll nekem nagyon bejön! (UI:Aki leszarozza az készítsen jobbat aminek jó a grafikája kicsi a gépigénye ÉS
BÁRHOL BÁRMIT LEHET CSINÁLNI!)
2013. júl. 28. 12:44
50/94 balogh józsi válasza:
A minecraft NEM hülye játék csak valakinek nem tetszik de azért nem kéne hülyéknek nevezni azt aki játszik vele!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!