Lecseréljem az XP-t 7-re?
Gépem adatai:Samsung NP-RV508-A01HU
Intel Celeron DualCore T3500 2,1Ghz
2GB RAM
Azt hallottam, hogy sokkal jobb mint az xp.
augusztusban vettem a gépet, elvittük szervizbe és XP-t tettek rá.
Melyik Windows 7-et tegyem fel?
És hány biteset?
Nem eredeti Win7em van. A barátomnak ugyailyen notija van és neki ODIN loaderrel működik.
320GBos a vinyóm, hány részre osszam? És hány Gb kell a 7nek?
A rendszergazda egyetlen elfogadható, helyes válasza-
Egy jól beállított W7 sokkal gyorsabb és stabilabb egy öreg rozoga laptopon, mint az XP. Ne állj be a trottyosok közé, akik fosnak az újtól. (Megjegyzem, XP-re már nincsen support) Nekem 10 éves Asus laptopon ketyeg, XPSP3-t rúgtam le róla. A melyiket kérdésre egyértelmű a válasz, mert az x64 ezen a procin 1 valószínűséggel nem fog menni, (bár vannak néha csodák, meg Télapó is létezik a Krampusszal) tehát W7-32bit Ultimate. Ezerszer jobb az XP-nél. Windows 2003 Server kernel dolgozik benne, stabil, gyors, kicsi, szemben az ezerszer foltozott, gigantikus monstrummá hízott, lomha, instabil XP-vel. Nekem eddig zokszó nélkül ment fel mindenhova, soha nem kellett különösebben variálni vele. (Igaz, laptopból nem vennék Samsungot. Ők gyártsanak csak telefont, azt jól megtanulták.)
W7Ultimate SP-vel együtt, RemoveWAT, vagy 7Loader, és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!